aktualno

Laminacija obrvi – nov lepotni trend, ki je osvojil svet.

07/12/2021

DELI OBJAVO:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
laminacija-obrvi

Kot že morda veste v salonu Studio Larisa v Trebnjem poskrbimo tudi za vaše obrvi. Izvajamo urejanje in laminacijo obrvi, ki je nov lepotni trend, ki osvaja svet.

Obrvi so okvir obraza in pravilna oblika obrvi je zelo pomembna za popoln videz. Prvi korak pred samo laminacijo je oblikovanje obrvi. Pri oblikovanju se držimo vaše naravne linije obrvi, ampak hkrati poskušamo doseči tisto zaželjeno popolno linijo. Ko obrvi populimo in povoskamo sledi postopek laminacije. Na obrvi nanesemo gel, ki dlačico odpre in poskrbi, da lahko dlačico bolj ukrivljamo in ji spreminjamo obliko. Naslednji korak je “krema”, ki dlačico zapre. Sledi barvanje in na koncu še obnovitveni serum, ki obnovi obrvi po postopku in jih nahrani.

Postopek laminacije je primeren za vse, ki si želijo videza urejenih trepalnic, še posebej pa jo priporočamo tistim, ki imate asimetrične ali tanke obrvi. Z laminacijo dosežemo tudi učinek bolj odprtega pogleda.

Po postopku laminacije je potrebna skrb za obrvi. Pomembno je da prvih 24 ur po tretmaju:

  • ne močiš obrvi in ne uporabljaš ličil,
  • se ne izpostavljaš močnemu soncu,
  • ne uporabljaš retinola, AHA in BHA kislin,
  • se ne pretirano potiš (odsvetujejo se bazeni, savne, vadbe ipd.)

Po poteku 24 ur pa vse počnete normalno, pomembno je samo, da obrvi zvečer namažete z mastno kremo, ki bo poskrbela, da bo učinek laminacije čim daljši.

Postopek se lahko ponavlja na 6 tednov.

ČLANKI