aktualno

PRIPRAVA KOŽE NA NANOS LIČIL

17/01/2022

DELI OBJAVO:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
ličenje

Ker se bo kmalu začelo obdobje načrtovanja porok, maturantskih plesov in ostalih posebnih priložnostih je sedaj idealna priložnost, da z vami podelimo kakšen nasvet o pripravi kože na nanos ličil.

V salonu Beauty studio Larisa Trebnje dajemo velik poudarek negi kože in pripravi le te na ličenje, saj je končni videz makeupa odvisen tudi od tega na kakšno kožo sploh nanašamo ličila. Če je koža v slabem stanju (izsušena, dehidrirana, z razširjenimi porami ipd.) namreč ne bomo mogli doseči tako lepega videza kot bi ga v primeru, ko je koža negovana in pravilno pripravljena. Veliko lahko naredimo že z nekaj preprostimi triki:

  • Kožo pred nanosom ličil dobro očistimo. Pomembno pa je, da smo s čiščenjem kože dosledni tudi v vsakdanjem življenju, tako da kožo vedno očistimo zjutraj in zvečer;
  • Kožo dobro navlažimo in negujemo tako, da nanesemo primeren serum ter dnevno kremo. Uporabimo serum in kremo, ki jo uporabljamo tudi sicer in je primerna za naš tip kože. Okoli oči in gubic nanesemo še malo več kreme, da se izognemo suhi koži na kritičnih predelih;
  • Nanesemo primer. Primer lahko nanesemo tudi samo na področja, kjer se nam koža začne hitro mastiti, vendar za najboljši efekt priporočamo, da se nanese po celotnem obrazu. Primer namreč poskrbi, da so ličila bolj obstojna, zapolni drobne gubice, poenoti ten kože in celo navidezno omili težave s kožo (zapolni razžirjene pore, pooenoti pigmentacije, zgladi luskasto kožo ipd.).

 S temi triki lahko dosežemo, da bo makeup izgledal lepše, saj je dobro pripravljena koža osnova za lep videz.

Lahko pa se za popoln videz prepustite kozmetičnemu salonu Beauty studio Larisa, kjer ponujamo ličenje za vse priložnosti. Nudimo namreč ličenje za dnevne priložnosti, večerno ličenje, poročno ličenje ter tudi ličenja za slikanja in snemanja. Za vaš popolni izgled bo poskrbela certificirana vizažistka Larisa Drenik.

ČLANKI