aktualno

POSKUSNO LIČENJE: DA ALI NE?

26/09/2022

DELI OBJAVO:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Si bodoča nevesta, ki ne želi ničesar prepustiti naključju? Nisi najbolj prepričana v to kaj si želiš? Imaš občutljivo kožo? Ali se preprosto ne ličiš pogosto in ne veš kaj pričakovati?

Ker je marsikatera punca v dvomih ali je poskusno ličenje pred poroko res potrebno ali samo dodaten strošek ti v tem zapisu povem, zakaj menim je testno ličenje skoraj tako pomembno kot ličenje na poročni dan.

Poskusno ličenje seveda ni nujno, ga pa v našem beauty studiu Larisa v Trebnjem vedno priporočam bodočim nevestam. 

Poskusno ličenje:

  • je super priložnost, da spoznaš vizažista in njegov način dela,
  • vizažist si na poskusnem ličenju lahko vzame več časa kot si ga lahko na vaš poročni dan (v testno ličenje je vključen čas, da se z vizažistom pogovorita tudi o vaši koži, negi na dan pred pomembnim dogodkom, o stilu ličenja, ipd.),
  • vam ponuja možnost, da preizkusite več opcij ličenja (nežen makeup, bleščice na očeh, mat senčila ipd.),
  • vam pomaga, da se na “nov” videz in ličila navadite in na poročni dan ni presenečenj, da vidite kaj vam paše, makeup morda pokažete ostalim in poveste kaj bi spremenili ali dodali, da boste s končnim rezultato zadovoljni.

Poskusno ličenje je priporočljivo tudi zato, ker so navadno pričakovanja strank malenkost nerealna, saj se ne zavedajo, da vizažisti nimamo čudežnega pudra, ki bi kar odstranil mozoljčke in izbrisal gube. Se pa seveda lahko doseže maksimalni učinek, če vizažist pozna vašo kožo in vam lahko da kakšen nasvet kako kožo pravilno negovati. Poskusno ličenje namreč, kot že zgoraj omenjeno vključuje tudi svetovanje glede nege kože in lahko na ta način pridobite informacije kako lahko svojo kožo najbolj pripravite na poročni dan.

In za konec še zadnja dilema o kateri se morda bodoča nevesta sprašuje, a ne želi vprašati: Zakaj je cena poskusnega ličenja enaka poročnemu ličenju? 

Na poskusnem ličenju si mora vizažist vzeti enako časa, kot če vas liči za poroko oz. realno več časa, saj si lahko na poskusnem ličenju bolj “zmišljujemo” kaj si želimo in vam tudi svetujemo.

Upam, da bo sedaj odločitev o testnem ličenju lažja. 

Larisa, 
profesionalna vizažiska

ČLANKI